joi , iunie 13 2024
Breaking News

Yoga Brasov

Se poate opri anxietatea intr-o sala de yoga Brasov?

Multe persoane merg la sala de yoga Brasov atunci cand se confrunta cu diverse probleme. De exemplu, unele persoane se confrunta cu anxietatea, si isi cauta leacul in sala de yoga. Anxietatea a devenit una dintre cele mai enervante boli ale zilelor noastre.

Ne afecteaza negativ viata in multe feluri. Nu putem gandi corect, devenim atat de stresati incat uitam sa ne urmam visele si chiar ne oprim sa mentinem si sa cultivam relatii intime.

Anxietatea ii afecteaza pe cei mai buni dintre noi, dar vestea buna este ca, poate fi oprita intr-o sala de yoga. Vom enumera in continuare trei moduri de a opri anxietatea in mod natural.

Oprirea anxietatii in mod natural prin yoga Brasov

Exista trei metode naturale prin care anxietatea poate fi oprita intr-o sala de Yoga Brasov. Vom vedea chiar acum despre ce este vorba.

Asanele de culcare impotriva stresului

Lipsa de somn este o cauza dovedita a anxietatii. Practica noastra de yoga ne poate ajuta sa avem un somn mai bun, mai lung si mai profund.

Yoga si Ayurveda ne invata cum sa avem un program regulat de somn si sa ne mentinem ritmurile circadiene pentru a fi mai in acord cu Mama Natura. Mentinerea ritmurilor circadiene echilibrate ajuta la scaderea nivelului de cortizol (un hormon de stres) si la cresterea sanatatii suprarenale.

Urmatoarele asane de yoga facute inainte de culcare va vor ajuta sa va asigurati ca veti avea un somn bun.

1. Poza de calaret asezat

Aceasta este o pozitie distractiva de facut in pat, mai ales daca aveti un suport de yoga. Tot ce trebuie sa faceti este sa va intindeti pe pat si sa va puneti picioarele intr-o pozitie asezata.

Yoga BrasovDaca nu aveti un suport, luati perna si asezati-o orizontal in fata trunchiului, astfel incat sa va puteti plia inainte pentru a te odihni pe ea. De aici, lasati-va picioarele sa se afunde in pat in timp ce partea superioara a corpului vi se relaxeaza pe perna. Respirati incet si profund, topind tensiunea zilei.

2. Poza picioarelor sus-pe-perete

Postura cu picioarele sus pe perete ii relaxeaza aproape pe toti cei care o fac. De asemenea, ajuta la calmarea mintii, ceea ce va ajuta sa adormiti mai repede.

De asemenea, pentru o pozitie buna pentru pat, asezati perna pe tablie, apoi puneti-va fundul pe tablie si intindeti-va astfel incat picioarele sa fie vertical pe tablie si/sau peretele din spatele acesteia. Lasa-ti trunchiul sa se relaxeze in pat, respirand profund timp de cinci pana la 10 minute.

3. Savasana

Pozitia cadavrelor sau savasana, este pozitia relaxanta perfecta de facut chiar inainte de a adormi. Probabil stiti cum se face, dar daca nu stiti, intindeti-va pur si simplu pe spate. Daca aveti una, folositi o perna pentru ochi care sa va acopere ochii si lasati-va picioarele si bratele sa se desparta usor. Lasa-ti abdomenul sa se ridice si sa coboare in timp ce respirati profund. Cu fiecare inspiratie si expiratie, intrati mai adanc in relaxare, in cele din urma adormiti.

Imbunatatirea practicii Pranayama

Corpul dvs. tine stresul si anxietatea pana cand le eliberati prin practica de yoga. Folosind pranayama la sala de yoga Brasov pentru a respira profund, ne putem misca prana la parti ale corpului care tin stresul.

Exista multe tehnici de pranayama din care sa alegeti, si cele mai multe dintre ele opresc anxietatea! Acestea fac minuni pentru prevenirea anxietatii si a atacurilor de panica, deoarece va activeaza sistemul nervos parasimpatic (SNP), care va pune corpul in modul de relaxare.

In perioadele de anxietate, lucrati cu respiratie profunda, nadi shodhana pranayama si respiratie completa.

Incercati practica de a inspira pentru a numara pana la patru, apoi de a retine respiratia pentru a numara pana la patru si apoi de a expirati numarand pana la patru. Repetati acest lucru de mai multe ori pana cand va simtiti calm si linistit.

Pregateste-ti mintea pentru meditatie

Daca nu aveti deja o practica regulata de meditatie la sala de yoga Brasov, acesta este urmatorul pas natural! Pentru a opri anxietatea, veti dori sa va angajati la o practica regulata.

Arta meditatiei functioneaza pentru a opri anxietatea, deoarece este ca un antrenament anti-anxietate pentru creierul dv. Meditatia va antreneaza creierul sa nu reactioneze la stres si chiar sa opreasca raspunsul la stres.

Verifica si

Boilies De Carlig

Boilies De Carlig

Boilies De Carlig Alegand acest Boilies De Carlig, veti lua o decizie excelenta. Veti vedea …

Close