sâmbătă , mai 18 2024
Breaking News

Tirbuson Electric

Care sunt alternativele eficiente pentru un tirbuson electric?

Un tirbuson electric este considerat o inovatie in lumea iubitorilor de vin. Acest accesoriu nu ar trebui sa lipseasca din locuintele persoanelor pasionate de degustarea vinului. Este de asemenea un accesoriu care de ceva timp nu mai lipseste din restaurante si baruri.

Este preferatul ospatarilor si al barmanilor. Cu toate acestea, inca sunt folosite si alternativele acestor tirbusoane. Vom discuta despre tirbusoanele electrice, dar si despre alternativele acestora in continuarea articolului.

Ce este un tirbuson electric?

Un astfel de accesoriu este un tirbuson actionat de un motor electric. Scopul este acela de a usura deschiderea sticlelor de vin, fara a mai fi nevoie de depunerea efortului fizic.

Cand vine vorba despre utilizarea tirbusoanelor electrice, usurinta in utilizare este primul si cel mai important avantaj al acestora. Nu este necesara nici macar experienta in deschiderea sticlelor de vin, pentru a deschide o sticla de vin cu un asemenea accesoriu.

Tirbuson ElectricFolosind tirbusonul electric este eliminat riscul de a deteriora sticla de vin sau dopul acesteia. In plus, se economiseste si timp odata cu utilizarea acestui accesoriu.

Deci, exista suficient de multe motive pentru a alege un astfel de accesoriu pentru vin. Cu toate acestea, unele persoane isi doresc sa foloseasca tirbusoane traditionale, pe care le considera cel putin eficiente. Vom discuta despre acestea in continuare.

Alternativele tirbusoanelor electrice

Cand vine vorba despre alternativele pentru un tirbuson electric, ne referim in mod evident, la tirbusoanele clasice sau traditionale. Acestea sunt insa sunt de mai multe feluri, iar cateva exemple sunt prezentate mai jos.

Tirbusonul de buzunar este un bun exemplu de alternativa pentru tirbusonul electric. Acestea are o dimensiune compacta, astfel ca poate fi purtat in sorturi sau in buzunarele pantalonilor. Adesea, aceste tirbusoane au inclusa o teaca, pentru a impiedica viermele tirbusonului sa patrunda in materialul buzunarului.

Urmati pasii de mai jos pentru a deschide o sticla de vin cu un tirbuson de buzunar:

 • Incepeti prin a taia folia de sub buza sticlei.
 • Scoateti teaca si glisati-o in deschiderea de la baza tirbusonului.
 • Introduceti tirbusonul in dop si intoarceti-l pana cand viermele este introdus in dop.
 • Odata ce viermele este complet introdus, trageti spre exterior manerul pentru a indeparta dopul.
 • Pentru a indeparta dopul de pe vierme, inversati miscarea tirbusonului in timp ce tineti de pluta.

O alta alternativa pentru un tirbuson electric este tirbusonul cu aripi. Acesa este prevazut cu doua parghii pe parti opuse. Acestea se vor ridica, la fiecare rasucire a viermelui in dop, si sunt impinse in jos, astfel incat sa poata fi indepartat dopul. Acestea sunt ideale pentru indepartarea dopurilor din pluta sintetica, deoarece sunt usor de folosit.

Urmati pasii de mai jos pentru a deschide o sticla de vin cu un tirbuson cu aripa:

 • Incepeti prin a taia folia de sub buza sticlei.
 • Taiati folia in jurul gatului sticlei.
 • Scoateti folia si introduceti viermele in centrul dopului.
 • Rasuciti maneta tirbusonului pentru a introduce viermele in dop. Continuati sa rasuciti pana cand aripile se ridica pana la capat.
 • Odata ce aripile s-au ridicat, apasati simultan asupra lor pentru a scoate dopul din sticla.
 • Pentru a scoate dopul din tirbuson, pur si simplu rotiti manerul in sens invers acelor de ceasornic.

Concluzie

Exista mai multe alternative pentru un tirbuson electric. Doua dintre ele au fost enumerate in randurile de mai sus ale articolului. Atat din punct de vedere al designului, cat si al usurintei in utilizare, un tirbuson electric este perfect pentru a deschide sticlele de vin. Desi are alternative, nici una nu este la fel de eficienta.

Verifica si

Pantofi Casual Piele

Pantofi Casual Piele

Este recomandata achizitia unei perechi de pantofi casual piele? Persoanele care isi doresc sa tina …

Close